Kemper trommelschuder swadblikken gezocht

Ik heb laatst mijn oude Kemper trommelschuder weer van stal gehaald, omdat er hier in de buurt her en der wat stro was natgeregend.
Met een keer keren blijft het swad net binnen de maten van de pick-up van de pers, maar met twee keer keren wordt het te breed. Heeft iemand toevallig nog van die dingen liggen als oud ijzer. Ik zit in de buurt van Nijmegen.

Met vriendelijke groet,

Bouke

Deel dit topic

Reacties

+1
frank_mf
Je zou ze anders zelf kunnen buigen met 1,5 mm plaat. Is niet heel ingewikkeld. Ik heb voor mijn Pöttinger frontmaaier zelf zwadborden gebogen met zelf gefabriceerde zetbank van 2 hoeklijnen.
contitour
Heb ik ook aan zitten denken en ga ik ook doen als niemand ze heeft liggen, maar ik kon me voorstellen dat dat van die dingen zijn die al eeuwen ergens in een hoekje liggen en dan is ff ophalen makkelijker.
langeslagdiesel
Mochten in noord Holland nog ergens van deze wiers bakken liggen en @contitour heeft gevonden wat hij zoekt. Dan hou ik me eigen ook aanbevolen. Mag ook een sloop schudder zijn waar ze aan hangen of bij horen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden stro , stal , gezocht , kemper en pers geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN