Oplossing gezocht voor een loslatende sticker

Hallo, zijn er hier toevallig mensen die een goede oplossing weten voor loslatende stickers? Bij onze NH T6030 begint de sticker en verf aan de uitlaat kant los te laten door de hitte, de andere kant is nog prima.
Is er naast een ander merk trekker kopen of de kap opnieuw spuiten en nieuwe stickers erop plakken hier een goede oplossing voor? Is er bijvoorbeeld ergens goede lijm hiervoor te krijgen die ook goed tegen hitte kan?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Hij is nog niet heel ver los en de kap is verder nog prima. Dus ik voorkom liever dat hij verder loslaat.

Reacties

+1
JD 6110
Sommige trekkers hebben daar bij ons ook last van... en met name de trekkers die de botten warm krijgen.. wij hebben er al eens een stuk geïsoleerd brand werend astronauten folie of hoe het ook heet tussen de kap en uitlaat spruit stuk / turbo bevestigd.. op den duur Word het wel hard en gaat kapot.. maar de sticker blijft iets langer zitten
+1
Johny power
Pas heb ik het gewoon met bisonkit gedaan waren kleine stukjes die losliet. Dat werkte prima. Hier heb je denk ik gewoon kunstoflijm voor nodig. Onder de stikker is de kap ook verkleurt of lijkt dat maar zo
Johnny_Deere
@Johny power Zo te zien is de verf eraf en een gedeelte zit aan de achterkant van de sticker

Folie houdt ook niet zo van warmte
Hobby boertje
@Johny power de blauwe verf laat los onder de sticker. De kap is van ijzer, het zwarte gedeelte trekt krom naar de uitlaat toe wanneer hij warm is. Ik ga het eerst ook maar eens met lijm proberen dan zie ik wel wat het wordt.
+2
nhmonteur
@Hobby boertje even aan de binnenkant van de kap hittebestendige folie monteren/plakken.
Daarna gewoon een nieuwe sticker op de motorkap plakken. Deze sticker die er nu op zit krijg je er nooit meer mooi op.
Stickers zijn per kant te bestellen.
+1
johndeere 2650
Zoals @JD 6110 al aanduit van hittebestendige folie er tussen doen.scheelt wel.verder kun je niet heel veel anders doen.het zal toch wel opnieuw spuiten en een nieuwe stikker worden.je kan met lijm gaan kloten maar uit eindelijk helpt het niks.aangezien je verf al los laat kan hij makkelijk daarnaast los laten en krijg je weer hetzelfde
Hobby boertje
@johndeere 2650 Daar was ik al een beetje bang voor inderdaad.
+1
stephan-inter
Uitlaatspruitstuk inwisselen met heatwrap. Dat scheelt al veel. Voor de loslaten sticker heb ik geen oplossing. Misschien een bedrijf wat in reclames op voertuigen doet? En desnoods stuk motorkap opnieuw laten wrappen/bestickere?
+1
Arie_MF
caferacerwebshop.com/nl/…
Dit heb ik gebruikt aan de binnenzijde vd motorkap, om de buitenkant netjes te houden.
En heatwrap om de uitlaatbuis, scheelt een hoop ongewenste hitte onder de kap.
+1
Jan mf6465
Bij Massey Ferguson zit er aluminium tape aan de binnenkant van de motorkap om de hitte te weerkaatsen. De enige fatsoenlijke oplossing is een nieuwe sticker en hittewerende doek rond de uitlaatbuis wat aan de binnenkant kort langs door gaat.
Pieter Buren
Hallo,
Welke lijm/kit zouden jullie gebruiken om het Case-IH logo weer op de kunststof motorkap te plakken? Of weet iemand toevallig wat voor materiaal die motorkap van gemaakt is?

(klik om te vergroten)

Hij is gaan loslaten nadat de trekker opgevoerd is. Denk dat het komt omdat de motorkap nu warmer wordt.
+1
roscho
@Pieter Buren Heb wel eens iemand gezien die het vastplakte met blanke lak.
cyrus-van-gelder
@roscho best wel goede tip!!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , sticker , uitlaat , Spuiten , verf , stickers , kopen , gezocht en merk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
1.339