11

Wat zijn de meest/mooist gedetailleerde schaalmodellen van 1:32 ?

Hallo Mede tractor fans.

Wel merken zijn volgens jullie de meeste/mooiste gedetailleerde schaalmodellen ?
Het gaat mij om modellen 1: 32 .
Ik ga er van uit met al die kennis die er hier is dat jullie mij op weg kunnen helpen.

Gr, JK72

Deel dit topic

Reacties

+1
Het is maar net wat je voorkeur heeft.
Wat JD3010 ook al zegt, heb je voorkeur voor een bepaald merk? En wat wil je voor een model uitgeven?
Hij bedoelt denk merken zoals Wikking, UH(heb ik zelf en ziet er prachtig uit) Weise...enz
+1
@leonardvdm Haalo , Jij hebt het bij het rechte eind , dank voor je reactie. Gr, JK72
Ik zal zeggen marge models, daar betaal je alleen ook de hoofdprijs voor. Anders idd universal hobbies of wikking. Ros had ook altijd gedetailleerde modellen
+1
Marge models, ROS en Replicagri vind ik wel mooi. Universal Hobbies valt me soms wat tegen. Er zijn ook nog wel iets 'kleinere' merken met mooi spul, maar dat kost ook aardig wat (MO-Miniatur, Minitrac en AT-Collections bijvoorbeeld).
+4
Zelfbouw wint het bij mij persoonlijk vrijwel altijd van alle merken. Mits goed uitgevoerd natuurlijk!! Tegenwoordig zijn veel Zelfbouw modellen gedetailleerder dan menig fabrieks model.
+1
Wat mij betreft Wiking en Schuco. Weise is volgens mij ook mooi spul maar ken ik niet zo.

UH heeft aan werktuigen ook mooi spul, trekkers vindt ik persoonlijk jammer dat ze een siku hef hebben.

Wiking vindt ik prachtige modellen. Alleen jammer dat het ene model mooie gedetailleerde lampen in de neus heeft en het andere(JD 6210R bijv) verfvlekken.

Bij de 8R 410 zijn ze de knipperlichten vergeten te verven aan de cabinerand. Dat was voor mij een afknapper bij een prijs van € 90 excl. Vooralsnog dus laten staan.

Misschien dat het ooit nog aangepast wordt want de 6210R is naar het schijnt uiteindelijk alsnog met de gedetailleerde koplampen geleverd.

ROS, AT-Collections, Marge-Models, ook allemaal mooie merken al heb ik er niks van.
@Jotke qua die siku hef van UH dt dacht ik ook tot ik mn kuhn maaier er in wide doen bleek de hef breder dus Siku is smaller dan UH
+1
@leonardvdm

Hmm oke maar in ieder geval niet echt gedetailleerd. Daar bedoel ik eigenlijk meer op. Echt jammer want verder zijn het wel prachtig gedetailleerde modellen!
+2
Allemaal bedankt voor de reacties , ik ben een stuk wijzer geworden en ga me er eens in verdiepen en kijken wat er dan hier als EERSTE model hier komt te staan ; )

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor en kennis geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!