Illustratie van:

Fiat 780 - Lekt koelvoeistof bij de verwarming

Toen ik vanochtend bij de trekker keek lag er koelvloeistof midden onder de motor. Het lijkt bij de ventilator weg te komen iemand die weet hoe dit op te lossen?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

ronald73
Als het niet lekt uit een slang of bij een slangeklemmetje, kan je er vanuit gaan dat je de waterpomp moet repareren/vervangen. Vaak zit daar dan al speling op.
Jan mf6465
Dat wordt inderdaad een nieuwe waterpomp. Er bestaan ook revisiesetjes voor maar daar zou ik niet aan beginnen. Gewoon eentje van kramp of zo erop en hij kan er weer 20jaar tegen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 780 en hebben de trefwoorden trekker , fiat , motor , koelvloeistof , lekt , lekkage , ventilator en verwarming geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!