Illustratie van:

Massey Ferguson 135 -

Hoi mede tractorfans,

Bij het origineel opmaken van een MF 135V, is het wel handig om een originele Onderdelenhandleiding te hebben.. Echter ben ik deze nog nergens tegengekomen voor de smalspoorversie van de trekker. Dit aangezien er toch wel veel andere onderdelen op de smalspoor variant, als op de "normale" zitten.
Weet iemand toevallig zo'n handleiding te vinden, of heeft iemand deze toevallig als PDF'je?

Als laatste, staat de "mk. III" nog ergens anders voor als smalspoor aanduiding?

Alvast erg bedankt!!

Groeten,

J.

Deel dit topic

Reacties

+1
vjenneMFfan
Bedoel je deze? Er staan nog veel meer handleidingen en dergelijke van Massey ferguson op die site.
annatefka.nl/mf_ond_boek/trekkers/…
+1
J.Thielen
@vjenneMFfan
Aha, top!!! Bedankt!
Heb de website vaker bezocht, handleiding is me nooit opgevallen....
+1
vjenneMFfan
@J.Thielen staat onder het kopje “techniek”. Het instructieboek staat ook vast wel in deze lijst als je die nog zoekt. Op het forum staan soms ook nog wel handige tips of oplossingen voor bekende problemen.
annatefka.com/index.htm/
+2
walker1
MK III staat voor Mark III, oftewel 3e generatie van de MF 135. MK III is dus niet de aanduiding voor smalspoor. De aanduiding voor smalspoor is de V, dus 135V. Is de V van Vinegard, oftewel wijngaard.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 en hebben de trefwoorden trekker , massey ferguson , ferguson , hoi , massey ferguson 135 , massey , onderdelen , vineyard en Handleiding geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0