Illustratie van:

Veenhuis Giertank - Fusee stuuras veenhuis 12000

Goedenavond iedereen!
Heeft hier toevallig iemand ervaring met de fusee uit elkaar halen van een veenhuis 12000 uit ‘92? Hoe krijg ik de as eruit zie foto?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

varken
Warmstoken, persen warmstoken
Westfalen bellen en uitkoelen
wilbertkw
Moet ik weer even nadenken. Kan maar op 1 manier as is conisch als er aan de de onderkant een moer zit moet deze er naar bovenuit als ik het zo nog weet
R.Peters
@wilbertkw aan de onderkant zit geen moer. Aan de voorkant zit een m10 bout om de as te borgen. Heb het idee dat ik de as al wel iets naar beneden heb geslagen maar aan de onderkant zit de as nog op zn plek. Zou de as uit 2 delen bestaan? Onder/boven? En het lijken wel teflon bussen.
varken
Weet dat wij ze er vorig jaar uitgegutst hebben, 1 kant de andere hebben ze zelf een polytrekker op gedrukt en warmstoken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Veenhuis Giertank en hebben de trefwoorden veenhuis , giertank , stuuras , ervaring en Fusee geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0