Illustratie van:

Kubota B6000 - Bij het verwijderen van de aftakas is de ring in het oliereservoir gevallen, kan deze verwijderd worden of is de ring groter dan het ga

De ring ligt in de bak waar de aftakas in gaat, geprobeerd te verwijderen maar krijg hem niet door het gaatje. Is het erg als hij erin blijft liggen of moet de trekker uit elkaar gehaald worden?

Deel dit topic

Reacties

nhfendt fan
Kans is erg groot dat die rond geslingerd word en zo schade toe brengt , eruit halen is zeker wel aan te raden ja .
donkey63
Weet niet welke ring je bedoelt. Als het een keerring is, is het misschien optie om hem door te knippen of pletten en dan te vervangen door een nieuwe.
Suc6
JD 6110
Ff met flexibele telescoop magneet vissen. En als die kapot mag met een tang door knippen en dan zo uit het gat peuteren aan de onderkant?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B6000 en hebben de trefwoorden trekker , kubota , aftakas , tandwiel en bak geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0