Illustratie van:

International 946 - Drukgroep

Ik heb mijn inter gesplit voor een nieuwe koppeling, de vingers van de drukgroep zijn wel versleten, en er zitten paar oranje/witten plekken op, mijn vermoeden is dus dat die flink heet is geweest. Is het de moeite om de hele drukgroep te vervangen of alleen de vingers als daar aan te komen is ?

Deel dit topic

Reacties

Welten
Nieuwe drukgroep kopen. Vingers afstellen doe je niet zo maar even. En je splitst niet graag tractors vaker dan nodig is
+2
1046
Even vekoma bellen in lemerveld. Die levert scherp
stephan-inter
@1046 inderdaad hele goede lui daar
Yanmarthomas
Ik heb voor mijn international 533 ook gevraagd naar nieuwe vingers. Niet nieuw te leveren dus een nieuwe drukgroep…
Corne S
Bij een 46 serie zit de koppelingsplaat achterin in de drukgroep. Het is dus niet zo simpel om alleen de plaat even te wisselen.
+3
Ibrunenberg
Bedankt voor de reacties, heb een nieuwe drukgroep set bij vekoma gevonden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 946 en hebben de trefwoorden inter , koppeling , drukgroep , vervangen , heet en versleten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!