Kentekenplicht brengt aan het licht dat 80.000 trekkers en andere landbouwvoertuigen onverzekerd rondrijden

De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) is gestart met het actief benaderen van eigenaren van landbouwvoertuigen die nog geen verzekering hebben afgesloten. Het gaat om ongeveer 80.000 eigenaren van voertuigen, meldt het Verbond van Verzekeraars.

Deel dit topic

Reacties

stephan-inter
Nee meeste zijn wel verzekerd. Alleen niet elke verzekeraar weet kenteken/meldcode nog
Jotke
80.000 eigenaren...

Én dat zijn allemaal eigenaren van landbouwvoertuigen?

Zitten veel hobbyisten/gestopte boeren bij dan! Gezien er geen 50.000 boeren meer zijn in NL en er toch veel echt wel verzekerd zijn.

Maar ik gok inderdaad op wat @stephan-inter zegt.
Jotke
@Jotke

Ohw zie het nu. 80000 trekkers. Dan zou het kunnen.
valmet 605
Ja dat kunt u online regelen.... dus ik naar de balie van de rabo..... oh dus het kan wel maar is niet mogelijk... was de conclusie na een belletje door de rabo medewerker.
+1
bartjuh
@valmet 605 bij mij hadden ze verzekering gestopt en vervolgens nieuwe aangemaakt(zelfde prijs, voorwaarden) maar dat met kenteken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden verzekering , rondrijden , trekkers , kentekenplicht , rdw en landbouwvoertuigen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
2.371