Case ih 1056 xl rem probleem

Hallo tf'ers
Ik heb een probleem met mijn Case ih 1056xl. Als ik mijn rempedaal intrap dan krijg ik een schok terug om mijn pedalen. De rembekrachtiger heb ik een nieuwe afdichtingen set in gemonteerd en er is een hydraulisch aanhangremventiel bij gebouwd. Ik dacht zelf aan lucht in het systeem maar heb hem al goed ontlucht en de rem voelt ook hard aan als ik rem pedalen in trap zonder dat de motor loopt. Heeft er iemand ervaring mee?

Deel dit topic

Reacties

Caseih1056xlll
Heeft de mijne ook weleens . Ik heb geen olieverlies of dergelijke . Remt verder prima . Ik denk dat dit een ( electrich) voorangs ventiel is dat de olie regelt . Tussen de remmen en de hydroventielen achter . Waarschijnlijk rechts op de motor onder het uitlaatspruitstuk . . Niks aan doen als t niet lekt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden case , motor , case ih , rem , lucht , ervaring , hydraulisch en trap geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0