Te koop: Veenhuis VTT300 injecteur

Hoi allemaal, ik wil onze Veenhuis VTT300 landbouw injecteur verkopen. Ik ben geen handelaar. Is een eerlijke machine. Zie advertentie tekst van marktplaats, hieronder. Handelaren en gelukszoekers die oudijzerprijzen betalen ben ik een beetje beu.. vandaar dat ik het nu ook hier probeer. Eventueel ook Mercedes Veenhuis Sprinter te koop! Mooie v8 met 300pk en bakopbouw en 25m3 tank.
We hopen eigenlijk dat de machines naar een boer gaan die er werk en passie voor heeft. Machines zijn erg netjes en ook altijd goed onderhouden.

link.marktplaats.nl/m1883117961/

Te koop: Zeer nette Veenhuis VTT300 landbouw Injecteur met graslandbemester/ zodenbemester en bouwlandbemester(tegen meer prijs).

Machine heeft relatief weinig uren. De machine is volledig gereviseerd, en heeft daarna 4038 uren gedraait.
Er is een nieuwe motor ingekomen, automaatbak koppelomvormer zijn gereviseerd en kinderziekten zijn er uitgehaald, vacuumpomp & verdringer pomp zijn gereviseerd. Tank is geschoopeert en machine is opnieuw gespoten.
Machine is als nieuw, gebruikt geen druppel olie. Dit is ook aan de machine te zien en ook zeker te merken wanneer je met de machine rijdt. Is in goede conditie en is altijd zeer goed onderhouden.
Zit nog extra set van 2 banden bij en uiteraard zit er een kenteken op.

Eventueel kan de bouwlandbemester er ook bij gekocht worden tegen een meerprijs.

Machine is van een melkveehouder voor de bemesting van eigen land. Daarnaast deden we ook landbouw mechanisatie voor de bedrijven in de buurt. Kortom, de machine is gebruikt en onderhouden door mensen met kennis en ervaring.

Nadere specificaties, zie foto 6.

Prijs is € 17.500,- voor de VTT300 met grasland/zodenbemester.
Prijs voor de bouwland bemester is € 5.500,-

Gelukszoekers en Handelaren die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten hoeven geen contact op te nemen, tenzij ze de prijs willen betalen die we vragen. Machine staat niet in de weg en eet geen brood. Onderhandelen gebeurt niet bij de machine. Alleen over de telefoon.

Eventueel ook beschikbaar zeer nette en goed onderhouden Mercedes v8 300pk Veenhuis Sprinter met 25m3 transport tank, bakopbouw, en extra zware trekmuil voor bijvoorbeeld zware dieplader (slechts 237000km gelopen) en uiteraard met kenteken.

Trefwoorden: Bouwlandinjecteur, injector, bouwlandinjector, grasland injector, Bouwlandbemester, graslandinjecteur, graslandbemester, zodenbemester, trike, zelfrijdende injecteur, gierton, landbouw trike, Veenhuis, VTT300, VTT 300, Mercedes vrachtwagen, landbouwvoertuig.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

stephan-inter
Paar jaar terug stonden ze bij dealers voor ruim onder de 10k. Zijn er ook gigantisch veel gesloopt hier in de buurt.
+4
Weidezicht
Je schrijft o.a.: Onderhandelen gebeurt niet bij de machine maar uitsluitend over de telefoon????? Wat is dit nu? Als ik intetesse zou hebben, dan wil ik hem live zien, mee rijden enz. Als ik dan besluit te willen kopen, dan ga je toch direct handel doen. Of moet ik dan eerst naar huis rijden en je dan bellen? Of mag je machine niet komen bekijken?
Nb, ik heb geen interesse hoor, maar vindt het vreemde tekst.
+3
walker1
@Weidezicht Om dat hele verhaal samen ten vatten in 1 zin: dat ding hoeft niet weg, tenzij iemand de vraagprijs betaalt en verder geen vragen stelt.
De arrogantie spat er van af. Alleen onderhandelen via de telefoon, donder toch op, als ik zoiets wil kopen wil ik het eerst zien, de motor horen lopen, stukje mee rijden, alle functie proberen voor zover mogelijk.
+7
Fendt926Driver
Als ik de prijzen zo hoor blijf je nog wel een tijdje eigenaar
casejxu
@Fendt926Driver spul is leuk. Maar alleen voor n echte liefhebber. En een echte liefhebber stopt zijn hobby geld liever in iets meer universeels als iets wat alleen mest kan rijden of boodschappen mee halen
+1
bart-spies
@Fendt926Driver Aan de andere kant, als je het niet vraagt krijg je het nooit 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden transport , vrachtwagen , advertentie , dieplader , mechanisatie , melkveehouder , bouwlandbemester , bouwlandinjecteur , zodenbemester en specificaties geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!