Illustratie van:

Fiat 540 - Rembanden vervangen fiat 540

Ben bezig om de rembanden te vervangen van een fiat 540.
nu heb ik nieuwe rembanden van kramp , maar ik vind de kwaliteit niet zo goed.
zijn origineel niet meer te leveren volgens dealer.
iemand hier ervaring mee?
heb er eentje die wel goed past en niet aanloopt.
maar nu aan de andere kant sluit die op 2 plaatsen niet aan en blijft daardoor hangen.
en de ogen waar de pennen doorheen gaan lijken er ook niet helemaal recht aan te zitten.
heeft iemand hier deze ook wel is gemonteerd?

Deel dit topic

Reacties

fiatfan
Kan inderdaad wel eens problematisch zijn. die van kramp zijn toch eigenlijk wel goed. Bij wittenveen in Wenum vind je wel originele van NH
Maikzon
Ik heb recent bij mijn fiat 450 ook de remmen vervangen en ook de imitatie van kramp gebruikt en inderdaad hier dezelfde problemen, niet mooi in vorm, de ogen te dik gegoten en de gegoten delen waar de gaten in zitten scheef erop geklonken.

Ik heb dit verholpen door de gaten iets scheef door te boren, de ogen iets afgeslepen en met het monteren de schijf waar de remband overheen loopt van de as te halen en deze in de remband gelegd en met een bandenlepel in vorm gedrukt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 540 en hebben de trefwoorden fiat , ervaring , vervangen en kramp geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0