Illustratie van:

Deutz D4006 - Welke maat achtervelgen origineel geleverd?

Hallo Deutz-kenners,

ik heb onlangs een mooie originele Deutz D4006 uit 1977 gekocht. In alle vier velgen staat netjes het jaartal 77 geslagen. De achtervelgen zijn echter 24 inch en ik begreep van een kennis dat de D4006 nooit met deze achtvelgen is geleverd.

Aangezien ik de trekker zo origineel mogelijk wil maken/houden, is mijn vraag of het klopt dat deze achtervelgen origineel nooit bij deze trekker zijn geleverd?

Met vriendelijke groet,

Thomas

Deel dit topic

Reacties

+2
BartMol
In mij Bedienungsanleitung staat dat ze met 28, 32 en 36 geleverd zijn.
+1
bob de bouwer
Succes met je Deutz D4006, krijgen wij er ook nog foto's van te zien, zou mooi zijn
+2
Ronijn
De meesten werden geleverd op 32 inch. 28 inch was optie. 36 heb ik bij een 4006 nooit als standaard gezien, maar t zou best kunnen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4006 en hebben de trefwoorden trekker , netjes , deutz , maat , velgen en kennis geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0