Illustratie van:

Krone Easy-Cut - Gezocht, zwadtrommel easycut- 28 bouwjaar 2001

Goedemiddag mede tractor-fanners!
Ik heb een krone easycut 28 van bouwjaar 2001 gekocht voor het stalvoeren, echter zit de rehter zwad trommel te veel speling op..
Een nieuwe zit behoorlijk aan prijs dus hier de vraag, heeft of weet iemand nog een 2 de handse te koop of heeft te koop staan?
Mvg Mark

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Fendt280S
Hoe bedoel je speling? Speling zit toch op het lager?
+1
Baltus_steyr
@Fendt280S lager heb ik vervangen. de trommels zitten op een aftakas stomp gemonteerd waar onderaan een gladde stomp is. Hier zit ook al een nieuwe as in , alleen de stomp van de zwadtrommel is uitgesleten en daardoor zit er redelijk speling op!
J asper
@Baltus_steyr kun je hem niet op(laten) lassen en afdraaien?
Baltus_steyr
@J asper ik heb bij de zwadtrommel de koker eruit geboord met een grote ronde boor die om de stomp/koker paste. Hier hebben we weer een nieuwe stomp/koker in gemaakt, precies weer op maat gemaakt. Alleen mocht het niet baten want bij 1500 touren trilt de maaier al behoorlijk dus dat wordt hem niet !
+1
fendt2
@Baltus_steyr even een keer naar de banden boer en de trommel balanceren.
assink
@Baltus_steyr
Klinkt als iets wat gebalanceerd dient te worden met dat toerental.
Als het op een banden balanceer machine kan, ben je redelijk goedkoop klaar.
Anders naar spit in almelo, die doen niet anders.
Baltus_steyr
@assink trommel gaat van boven naar beneden op en neer ipv onbelans naar voor/achter. dus hier kunnen we helaas niks mee!
Baltus_steyr
@J asper ik denk dat dat niet wil in de draaibank. Ikzelf draai of vrees niks. Vroeger op school kon ik het nog, nu verleerd!
zandhapper
Www.teunismiedema.nl staat 1 te koop van 2006.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Easy-Cut en hebben de trefwoorden krone , easycut , stalvoeren , gezocht , speling en bouwjaar geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0