Illustratie van:

International 323 - Cilinderkop

Gezocht cilinderkop d111 zonder scheuren

Deel dit topic

Reacties

Ron-624
@martijn-kamping Dat is een lastige had bij mijn 323 hetzelfde probleem. Die koppen scheuren vaak of de voorkamer komt los er vernield de kop. Waar is jouw kop gescheurd?Had er zelf eindelijk een gevonden bleek die toch een inwendige scheur te hebben bij het afpersen, dus let daarvoor op. Uiteindelijk een cilinderkop gevonden in Duitsland, via www.ebaykleinanzeigen.de
Verder kan je informeren bij deze slopers:
Edwin van Elsen elsen-agro.com/
Arjan Wolfs arjanwolfs.nl/
+1
martijn-kamping
Bedankt! De cilinderkop heeft een scheurtje tussen een inlaatklep en voorkamer. Ik heb gisteren een andere kop opgehaald bij van elsen, wel van een d99 maar dat past ook prima moet je maar net weten.
stephan-inter
Er rijden meerdere gewoon met scheuren zonder problemen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 323 en hebben de trefwoorden motor , gezocht , cilinderkop en International 323 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
482