International 745 XL - Zitplaats passagier XL cabine

Hallow.

Ik wil naar een case IH 745 XL gaan kijken, maar ik vraag me af hoe de zitplaats voor de passagier in de XL cabine is. Het zal incidenteel zijn dat er iemand mee gaat maar het moet wel kunnen. Wie kan me hier over vertellen ??

Deel dit topic

Inter644fan

Reacties

+1
johndeere 2650
Neem iemand mee en laat hem ernaast zitten
+2
SJB533
Linksachter zit de gereedschapskist, daarop zit schuimrubber, dat als bijrijdersplek dient.
Inter644fan
@SJB533 ja dat had ik al gezien. maar kan daar iemand een klein beetje fatsoenlijk op meerijden?
SJB533
@Inter644fan
Als je van normale lengte bent (ik ben 180), kun je daar super zitten. Tenminste; wij hadden een 745 XL overgangstype met 2wd. Hoe die zitten, als ze 4wd (worden nog met een hendel ingeschakeld, links naast de stoel) hebben weet ik niet.
Corne S
@SJB533

Zolang die niet ingeschakeld is, is er niets aan de hand.
brauheist
@Inter644fan kun je vrij goed zitten
Inter644fan
Top, dat wou ik even weten voordat ik ga kijken, thank you guys
+2
redpower956xl
Makkelijkste manier is waarschijnlijk rechterbeen achter stoel en linkerbeen links langs stoel.anders is het bijna niet mogelijk.
labella
@redpower956xl beide benen achter de stoel wil ook wel.
inter-sound
Het kan wel maar het zit niet echt comfortabel.
bij de grotere trekkers heb je meer ruimte doordat de wielkasten minder ver in de cabine gebouwd zijn.
Inter644fan
Ok. Zit er ook nog verschil in de cabine kwa groots van een nog rode international of de latere met rood zwart case international ??
+2
SJB533
@Inter644fan
Exact hetzelfde hutje, op iedere XL, alleen hebben de Engelsen daar geen zitplaats, en de zescilinders een bredere kuip. De XLN deelt de kuip, maar het deel erop verschilt wel, vooral qua hoogte.
Yanmarthomas
Ik ben toevallig vanavond bij een inter 745xl geweest en heb ook op de bijrijdersplaats gezeten. Beide benen moeten achter de stoel, langs de stoel was voor mij onmogelijk. Maar ik zat daar best prima. Ben geloof ik rond de 188-190cm lang
sjuu
Prima te doen in de 7 en 9 serie, zal er wat uren gezeten hebben. En geen gordel nodig. 😅 tegenwoordig is dat wel nodig, anders liggen ze soms tegen het voorraam.
+1
1046
@sjuu 7 en 9 serie???
sjuu
@1046 745 xl, 956xla.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 XL en hebben de trefwoorden case , cabine en case ih geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!