Illustratie van:

Steyr 540 - Krakend hydrauliek geluid, nu werkt bijna niet meer

Hallo,

Wij hebben een Steyr 540 en de hydrauliekpomp heeft het altijd goed gedaan alleen bij veel olie begon die wat te kraken, maar op ten duur begon die meer te kraken ook bij weining olie, na een tijd dat hebben gehad doet de hef/hydrauliek dus de hydrauliekpomp helemaal niks meer, en er zit genoeg olie in de tank. Hoe zou dat kunnen en hoe kunnen we dat oplossen ?

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Ik denk dat hij kapot is. Tap maar wat olie af of draai het filter eens los en kijk naar metaaldeeltjes. Zit er allemaal slijpsel in de olie, dan moet je alles aftappen en spoelen voordat je een nieuwe pomp monteert.
+1
stephan-inter
@Fast Eddy typisch geval van veelste lang doorgereden dan
Fast Eddy
@stephan-inter

Ja eigenlijk wel.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 540 en hebben de trefwoorden olie , steyr , hydrauliek , hydrauliekpomp , kraken , geluid en tank geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
301