Pasquali kniktrekker type 945 / 601

Ik heb sinds kort een Pasquali kniktrekker met een Lombardini LDA 100 diesel motor op. Wil graag weten vanaf welk jaar deze machines te verkrijgen waren, er zit nl. Geen typeplaatje meer op. Het is een soort van wijnbouw trekker. Gebouwd in Spanje.
Kenteken, is deze trekker kenteken plichtig ? Is maar 85 cm breed.

Deel dit topic

Pesker

Reacties

roscho
- Als de trekker nooit op de openbare weg komt, is geen kenteken nodig. Let op: ook particulier terrein kan onder het begrip "openbaar" vallen als het vanaf de weg toegankelijk is. Immers de postbode, de bakker en de (dieren)arts komen erop.
- Als de trekker smaller is dan 1.30 m. inclusief aangebouwde werktuigen en getrokken aanhangers, is geen registratie nodig.
Zie ook: kentekenloket.nl/kenteken-tractor/

En zie hier de Keuzehulp van RDW: rdw.nl/particulier/paginas/…

Productiejaren: kijk eens of jouw type in dit lijstje staat: tractordata.com/farm-tractors/tractor-brands/…
Pesker
Dank voor je reactie.
roscho
Quote Reactie van @Pesker:
Dank

Graag gedaan.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , kenteken , motor , spanje , machines , diesel en type geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!