Ik zoek (agrarisch of mechanisatie) werk

Beste TFers

ik ben opzoek naar ander werk simpelweg omdat ik wel iets anders wil proberen ik heb 2 jaar bij een melkveehouder gewerkt laatste jaar overgegaan naar paarden pension dat is wel jammer maar al het (land) werk is gebleven. kortom ik wil weer bij een melkveehouder werken of mechanisatie bedrijf of loonbedrijf we hebben 3 mechanisatie bedrijven in de buurt zitten zover ik weet Kraakman (is al bezet door een matje van mij) Slingerland MF heb ik gevraagd of ik stage kon lopen dat kon niet en ik dacht dat ze zaterdag middag dicht waren en we hebben nog de Fendt dealer zitten maar die stopte er misschien wel mee.
2 boerderijen verderop zit gebr de Jong ken ik goed kom er wel is ik zal er misschien wel terecht kunnen maar daar loopt al aardig wat man dus dat is ook niks.

ik ben bij 2 melkvee houders geweest die hadden geen werk of waren al voorzien bij ons in de polder ken ik de meeste wel of ze iemand nodig hebben dicht in de buurt is dat niet het geval.
ik ben nu ook nog opzoek maar voor het gemak maak ik een topic aan misschien weten julie wat.

zelf woon ik in Hardinxveld-Giessendam ik wil zn 30/40 min fietsen ik ben 14 jaar hebben julie nog tips voor mij

bedankt alvast.

Deel dit topic

Reacties

ArieV
Je heb toch niet op je kop gekregen van je baas? Dan lopen de meeste ook weg🙄...gewoon blijven werken tot je wat anders hebt. Anders gewoon daar in de buurt de deur langs gaan. Als het goed is kennen ze je wel. Zitten boeren zat daar. Fa Kuiper? Is ook groot boer. Ietjes verder fietsen. Km of 8 voor jouw.
leonardvdm
@ArieV nee zeker niet we kunnen het goed met elkaar vinden ik blijf er werken tot ik iets anders heb maar ik wil wat anders proberen
ik weet broekse weg, molen weg ,torenweg daar hebben ze niemand nodig ik ben op de molenweg geweest bij eentje waar ik het niet zeker wist en in molenaarsgraaf daar heb ik en ook een gehad daar ben ik nu verder aant zoeken ik ga nu eerst contact opnemen met A den Dekker in werkendam die kreeg ik getipt van @deufi
leonardvdm
``
ArieV
Maar Kuiper zit aan de Heideweg. Werkendam is al gauw weer 3 kwartier / 1 uur fietsen. Daar ga je uit school niet zomaar ff heen, zoals je nu doet. En het duurt nog ff voor je van school bent, dus komt het alleen op de zaterdag aan. Of je moet op woensdagmiddag ook nog vrij hebben😆😆
+1
leonardvdm
@ArieV nee ik heb vrijdag middag vrij maar ik zal alleen vakantie en zaterdag denk
leonardvdm
@ArieV ik fiets op A den Dekker dik30 min
ArieV
Valt mee. Is halfuur als je met pontje gaat, of 45 min met de fiets over de brug bij Gorinchem.
Gerekend vanaf de dam in Hveld
+1
leonardvdm
@ArieV pontje als ze rijs kosten willen btalen
ArieV
Het enigste voordeel is van Werkendam dat je mooi uitzicht heb naar overkant van het water 🙊🙊🤫🤫
leonardvdm
nhfendt fan
Met alle respect , met 14 jaar bij een loonwerker zal niks worden denk ik . Een mechanisatie bedrijf wordt ook lastig omdat je volgens mij gediplomeerd moet zijn om aan materiaal op bedrijfsmatig niveau te werken . En je op die leeftijd volgens de wet ook beperkt wordt met wat wel en niet mag .
+2
ArieV
@nhfendt fan ach, dit is nog een goed jong! Die wil nog werken, en zit niet heel de dag achter de PlayStation
+1
nhfendt fan
@ArieV helemaal mee eens !! Ik verzin de regels ook niet hé 😜
leonardvdm
@nhfendt fan ik ken er meer die bij een mechan bedrijf of loonwerker werken
leonardvdm
@leonardvdm ik was zaterdag op de Fokveedag en ik stond bij een elektrische Merlo te kijken toen kwam er iemand van dat mechan bedrijf ff praatje gemaakt hij wilde mij wel hebben maar het zit in Hendrik ido ambacht das een dik uur fietsen maar ik heb een kaartje met zn nummer en e mail dus misschien daar stage lopen
+2
2850Johndeere6R
@leonardvdm dan heb je de eerste punten al gescoord
dennisbouter
@leonardvdm DTH, is Gerard de Bruijn dan niet dichter bij op groot-ammers ik weet niet of die wat doet op zaterdag middag.. Loonbedrijf den boer in goudriaan of Dirk Houweling van de minitrekker (mini loonbedrijf)
leonardvdm
@dennisbouter bedankt ik ga es kijken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden fendt , loonbedrijf , Gebr , stage , paarden , melkvee , polder , mechanisatie , boerderijen en melkveehouder geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!