Illustratie van:

Fendt 411 - Loadsensing persleiding schiet steeds los

Hoi,
Bij mijn fendt schiet steeds de persleiding uit de snelkoppeling. Van het voorjaar deed die dit nog niet. En nu wel iedere 5 balen. Ik heb het vrouwlijk en mannelijk deel al vervangen maar dit heeft het probleem nog niet opgelost. Het is ook niet dat er aan de leiding getrokken word want het gebeurt gewoon waneer ik recht rijd. De ene keer gebeurt het in het begin van de baal en de andere keer als de baal op de wikkeltafel word gelegd. Pers is trouwens een fusion 3 plus. Heb de lmb al gebeld die denken toch dat het de koppeling is wat ik gek vind aangezien ze allebei nieuw zijn, en de zelfde als eerst waarmee het in het begin wel goed ging.
Bedankt vast.

Deel dit topic

Reacties

+1
bartdereu
Ga er maar van uit dat een van de twee toch niet ok is. Als ze eruit schieten, is het meestal toch het deel van de trekker die hapert. Ik zou em vervangen en die ene teruggeven.
Fendt_favorit
Kan maar 1 ding zijn, dat is beide koppelingen.
+1
Keertje voorgehad bij een maaiarim, bleek dat M en F niet van hetzelfde merk waren. Bij eenzelfde merk geen problemen meer gehad.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 411 en hebben de trefwoorden balen , fendt , hoi , koppeling , loadsensing , voorjaar , getrokken , vervangen en pers geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!