Hoe mijn diesel pomp terug tijd te zetten

Hoi
ik heb mijn pomp terug gekregen na herstel. nu ben ik zo slim geweest om het tandwiel los te maken van midde pas bus waar de cal in geleid van de diesel pomp.
hoe krijg ik nu weer alles op jijste timing?

Deel dit topic

Reacties

Valtra man
Er zijn timing marks op de distributie tandwielen en je begint bij het bovenste dode punt van één bepaalde cilinder. Je hebt wellicht een paar special tools nodig ook. Maar je hebt zowieso een handleiding nodig want elke motor is daar anders in geloof ik. Ik zou het niet zelf proberen zonder hulp van een expert eerlijk gezegd..
michael19
Ja ik weet dat er merk tekens op staan maar ik moet weten hoe ze moeten staan tegenover de pomp en hoe ik kan dien dat de pomp ook terug staat zoek eigelijk een tekening ofzoiets
+1
Valtra man
@michael19 en als je nu eens het merk type en bouwjaar deelt van je trekker? 😉
michael19
O sorry idd 🙃 het gaat om een internationaal 323 en bouwjaar weet ik niet direct
Fendttrisixfan
Rotatieve pomp waarschijnlijk, zit er een spie in de as van de pomp zodat het tandwiel er maar op 1 manier opkan?
michael19
Idd maar dat middeschijfje zitten 3 boutjes in en kun je de pomp op 3 manieren zetten
RPCounty
323 heeft een lijnpomp

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden pomp , tandwiel en diesel geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!