Illustratie van:

John Deere 2250 - Zekering word warm

De zekering van de verlichting word steeds zo warm van mijn John Deere 2250 dat het plastic smelt. Alle verlichting werkt wel gewoon. Hij knapt ook niet naar verloop van tijd. Het is alleen als ik de verlichting aan doe. Anders niet.

Wat om dit zijn?

Gr Tim

Deel dit topic

Reacties

Mdbm
Je bent toch zeker dat je de juiste stroomwaarde van zekering gebruikt? Zoja, dan is dit vermoedelijk een slecht of geoxideerd contact
stephan-inter
Hoeveel ampère zekering. En Hoeveel lampen zitten er achter?
JD Steyr
10 ampere zoals standaard, de lampen die erop zitten zijn ook zoals standaard.
+1
JD3010
Hoe ziet je zekering plaat eruit? Waarschijnlijk is die slecht en tijd voor een nieuwe.
+1
JD Steyr
@JD3010 ik heb er een nieuwe ingezet, ging daar eerst ook van uit.
JohanvS
SG2 cabine? Ik heb toen onder de zekeringplaat de kabels losgehaald en een zwevende zekering er tussen gemaakt. Die printplaat is een waardeloos systeem.
+1
PieterA
@JohanvS ff de kabels langs lopen. Roest en afbraak, slechte isolatie. Vervang een paar lampen voor led. Dan ben je er weer voor een paar jaar vanaf.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2250 en hebben de trefwoorden john deere , warm , zekering , verlichting en verloop geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!