Slingerend vol over een auto heen

Let al even niet op:

Deel dit topic

Reacties

Jan mf6465
Was die chauffeur in slaap gevallen of wat zou er daar aan de hand geweest zijn?
+2
GerbertXL
@Jan mf6465 hij reed aan de verkeerde kant van de weg.
+2
arnold-arentze
@Jan mf6465 Op Telegraaf.NL vermelden ze dat de 18jarige chauffeur is aangehouden op verdenking van drugsgebruik..
+1
Siete
@arnold-arentze
Heb ik idd ook gelezen. Goed raar gegaan, dan mag je echt van geluk spreken dat iedereen het overleefd..
+1
Albert Peters
@Siete die auto bestuurder heeft veel geluk gehad
Jan mf6465
@Siete
Ik geloof nooit dat die persoon in de auto dat overleefd heeft. De tractor valt met zijn volle gewicht op het dak van de auto
Siete
@Jan mf6465
Nee dat was ook mijn 1e gedachte.
Maar of ik t nou op Telegraaf.nl gelezen heb, of ergens anders, er stond dat alle betrokkenen slechts lichte verwondingen hadden...
+3
Fast Eddy
@Jan mf6465

Dit is in Engeland dus de bestuurder zit rechts. Als je goed kijkt zie je dat de bestuurders plek niet overreden wordt. Je wilt niet weten hoe sommige mensen in de auto zitten door de klap of hun reactievermogen. Dat er geen doden zijn betekend niet dat er geen (zwaar) gewonden zijn.
+1
Josh1978
@Fast Eddy het is een Amerikaanse luchtbasis. Dus de bestuurder zat aan de andere kant van de auto. Daar heeft hij geluk mee gehad.
Fast Eddy
@Josh1978

Waarom rijdt iedereen dan links?
+1
Josh1978
@Fast Eddy het is wel in in Engeland. Maar het wiel komt meer neer aan de kant waar normaal gesproken de bestuurder zou zitten. Maar het verbaast mij ook dat dit allemaal goed is gegaan.
Jan mf6465
@Fast Eddy
Of die rechts of links zit maakt weinig uit. Het voorwiel knalt midden op het dak neer. Volgens mij ben je dan verpletterd.
Fast Eddy
@Jan mf6465

Dat valt wel mee. Het lijkt vaak erger op de film dan in werkelijkheid. Kooiconstructies van auto’s zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld.
+3
walker1
@arnold-arentze Is de hennep oogst ook weer begonnen?
+1
arnold-arentze
@walker1 😂🤭🤫🤫
Jotke
Oke... je zit te slingeren... ontwijkt maar net een auto, gaat vervolgens gewoon verder, rijdt frontaal over een andere auto heen. Kantelt, springt er uit alsof er niks gebeurd is en het eerste wat je doet is niet naar de auto toe maar meters de andere kant in rennen...

Ik weet natuurlijk niet wat iemands natuurlijke reactie is op zo'n moment en ook niet of hij naderhand wel naar de auto is gegaan wiens bestuurder niet te zien is zover ik zag maar echt verantwoord ziet het er niet uit...

Hij lijkt mij gewoon bij bewustzijn wat zou kunnen duiden op telefoongebruik al weten we de oorzaak uiteraard niet.

Als hij iets had gekregen waardoor dit is gebeurd zou hij er niet zo snel uitspringen lijkt mij?
+6
Fast Eddy
@Jotke

Zo snel mogelijk uit een wrak is wat elk mens probeert te doen. Als je vol adrenaline zit kan je wel een paar meter lopen voordat je door hebt dat er iets mis is met je been.
+1
walker1
Quote Reactie van @Jotke:
Hij lijkt mij gewoon bij bewustzijn wat zou kunnen duiden op telefoongebruik al weten we de oorzaak uiteraard niet.

Ook in het geval dat die in slaap was gesukkeld, van zo'n ongeval inclusief het kantelen, worden de meeste mensen toch wel wakker.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden auto en vastgereden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!