Illustratie van:

Onderdelen Wielen en banden - Ervaringen bkt fl 693

Goededag

aangezien ik de vredestein floation trac onder onze strooier nogal zwaar vindt trekken en vrij aggresief op de grasmat zijn.

nu lijkt de bkt fl 693 mij wel wat.
dan gelijk een maatje hoger (710/45r22.5 ipv 710/40r22.5),
maar iemand toevallig ervaring met dit type band kwa slijtage en soepelheid.
en blijven ze op redelijk nat bouwland nog rollen met dat blok profiel.

mvg ruben v

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

bart-spies
Bij ons in de kippers is dit wel een van de meest verkochte banden die wij monteren, zowel in grondverzet als onder de landbouwbanden. Dit zegt niets over de prestaties in het land, maar men is er over het algemeen wel goed over te spreken.
GerbertXL
Ik had ze onder de opraapwagen (ingeruild) en nu onder de hark. Machtige banden, veel plezier van. Ik vind het een mooiere band als de nokian countrykings die nu onder m'n opraapwagen liggen.
Ik vind het een beetje aparte beslissing om voor zulke lage banden te gaan onder een meststrooier. Waarom geen 26.5?
rubenv
@GerbertXL dan moet het complete tandem aangepast worden en dat is ook weer een prijzige bedoeling. zie zelf ook het liefst weet 26.5 Maar dat krijg ik er niet doorheen denk helaas
Jeroen-ford
Dit scheelt maar 3.5 cm in totale hoogte? Ik weet niet wat deze banden moeten kosten maar dit lijkt me moeilijk recht te rekenen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onderdelen Wielen en banden en hebben de trefwoorden strooier , wielen , rollen , blok , banden , Bouwland , onderdelen , ervaring , slijtage , ervaringen en bkt geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0