Ik ben opzoek naar info of naar een pakking/keerring set van hydraulische cylinder

Ik ben op zoek naar info van een werk cylinder van een Iseki Landhope 225.
Ik moet de slijt delen vervangen vanwege lekage.

Ik heb online gezocht maar nog geen succes.
Ik zou graag de set in huis hebben voor dat ik de cylinder onderhanden neem.(tractor staat ook niet op locatie)

Hoop dat iemand mij kan helpen.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

fendt2
Snelste oplossing is dealer bellen. Goedkoopst is uit elkaar halen en de onderdelen op internet bestellen. Als het om de cilinder op de foto gaat begrijp ik die niet. Ziitten de hefarmen onder de trekker verbonden.
sner
Hoi fendt2

Bedankt voor je reactie.
Ik zal eens navragen bij de dealer.
Zal de cylinder zelf gaan herbouwen.

Bij dit model zitten de hefarmen boven (zitten op zelfde hevel as) en kan met de cylinder het werktuig onder een hoek gezet worden. onderste armen scharnieren bij chassis zie foto (niet heel duidelijk).

(klik om te vergroten)

fendt2
Nog nooit eerder gezien dat er een hydraulische schuinstelling op een trekker zit bijzonder. Lijkt mij een functie die je niet veel nodig bend. Hij was bij mij snel naar de topstang verhuisd.
Stang diameter, inwendige diameter cilinder (of uitwendig en daarna omzetten) en dan een standaard dichtingset geen optie? Ik vermoed dat dit geen typische Iseki cilinder zal zijn, en dan nog gebruiken die ook vaak standaard afdichtingen.

Kan je gewoon vinden op diverse webshops, kost weinig, is wel effe werk en zeker als het je eerste keer is.
Sakurai_Momoka
Hallo als u de cilinder wilt vervangen die voor een rotavator bedoeld is kunt u het beste gaan importeren vaak hebben dealers deze cilinders niet

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden vervangen , gezocht , iseki , hydraulische en landhope geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0