Illustratie van:

Krone Easy-Cut - Easycut 9140 maaier krom

Hallo allemaal,

Sinds kort staat 1 van de 2 maaibalken scheef. Deze maaier staat in de uitgeklapte stand met het uiteinde meer naar achter toe dan de andere maaier. Ook staat de kant die scheef staat meer voorover waardoor het een raar maaibeeld creeërd. De maaier functioneerd voor de rest nog wel goed.

Iemand enig idee waarin ik dit probleem moet zoeken, de arm lijkt op het oog niet scheef (geen scheuren of losgesprongen verf). Mogelijk de pen waar hij op draait, deze heb ik nog niet gecheckt.

Graag hoor ik jullie ideeën over dit probleem.

Mvg Rickboer

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Misschien een pen gebroken of een veer kapot. Leg anders een waterpas langs de stukken die misschien getordeerd kunnen zijn. Soms kan je het niet direct met het blote oog zien.
Marcsteffens6265
Is het alleen de maaibalk of de gehele kant?
Herbert
@Marcsteffens6265 zijn die maaibalken niet alleen aan de voorkant aan het frame bevestigd? En dus een zwevend frame erboven als het ware? Kan het frame wel recht zijn maar de maaibalk krom
Marcsteffens6265
@Herbert klopt ja. Komen natuurlijk ook wel rare krachten op te staan onze maaier gaat als je aan het maaien bent ook iets schuin naar achter.
+1
rickboer blija
@Marcsteffens6265 opgeklapt lijkt het of de kappen ook scheef staan
+1
@rickboer blija maak eens een paar foto’s, dan word het ook begrepen door de rest 😅
rickboer blija
@ronald-deutz-fahr zal morgen een paar fotos maken, al is het denk ik slecht te zien op fotos
Marcsteffens6265
Ik zou de pinnen op beide draaipunten checken, en de beveiliging voor als je ergens tegen aan komt met de maaier is ook nog zoals het hoort? Pin waar je de kogel aan doet kan ook speling op zitten. Als hij bij de draaipunten al 2 a 3 cm speling heeft kan het aan de andere kant al wel 5 a 10 cm speling zijn.
+1
JD 6110
Euhh... Dit gaat over een triplle? Aan 1 kant de maaibalk druk er af ? Dan klapt de maaier ook iets naar achter
Marcsteffens6265
En weet je het euvel inmiddels al?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Easy-Cut en hebben de trefwoorden krone , easycut en maaier geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN