Illustratie van:

Werktuigen Grondschaaf - Vlakraam in de fronthef

Heeft iemand ervaring met een vlakraam in de fronthef? Ik gebruik nu een schaafblad maar dat bevalt mij eigenlijk niet. Dat hapt teveel met de voorwielen mee als die in een gat of over een bult gaan. Ik moet iets hebben wat vanzelf loopt en zo een goede vlakligging geeft.

Deel dit topic

Reacties

+3
Fast Eddy
Maak een paar loopwielen achter het blad. Dan ben je de afstand van het blad tot de voorwielen al kwijt. Of las een dikke (verstelbare) strip onder het blad waardoor hij niet snel de grond in duikt.
+1
radium45
@Fast Eddy die strip, net als de hak van een shovelbak waar die op ''loopt''. Das ook nog een idee..
+1
Fast Eddy
@radium45

Dat had draineerbedrijf Fleurke vroeger onder hun schuiven. Als je op klei of bouwland zat deed je de strip omhoog en op grasland liet je hem op de strip lopen. Makkelijk zelf te maken met 2 kleine dubbelwerkende cilinders.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Werktuigen Grondschaaf en hebben de trefwoorden fronthef , werktuigen en ervaring geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0