Illustratie van:

Eicher Büffel - Stuurbekrachtiging stuurt 1 kant op

Hallo,
Ik ben bezig om stuurbekrachtiging op mijn eicher te bouwen. Nu lopen we tegen het probleem aan dat die alleen bekrachtigd als je naar rechts stuurt. Stuur je naar links gebeurt er niks.
Iemand een idee wat dat kan zijn?
Gr hidde

Deel dit topic

Reacties

Fred4130
Misschien even bij vermelden wat voor type. Origineel , aftermarket met aparte cilinder ?
Oorzaak is wellicht de afstelling van de klep, daar zou een regeling moeten op zitten waarmee je de bekrachtiging activeert bij een bepaalde stand van het stuur (tegenover de actuele stand van de wielen). Stangetje te lang of te kort en dan heb je maar in 1 richting bekrachtiging.
Foto's zijn handig
+1
Hidde Gröniger
Probleem is al opgelost. Bij die regelkklep zat een veertje verschoten waardoor die eigenlijk maar 1 kant op wouw. Zat ook veel speling op waardoor die hem niet wou pakken. Maar het is opgelost!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Büffel en hebben de trefwoorden eicher , stuur en stuurbekrachtiging geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0