Illustratie van:
4

Volvo BM 350 - bovendruk bij mijn bm 350

Motor kwalmt uit de olie vuldop. vooral bij stationair toerental.
wat is daarvan de oorzaak en wat kan ik daar aan doen. wie kan mij helpen?

Deel dit topic

Reacties

Daar heeft mijn 350 ook last van, ik ga deze even volgen..
+1
Je zou het kleppendeksel kunnen demonteren en dan eens stationair laten lopen. Zo kun je zien of het bij de klepstelen van de uitlaatkleppen langs komt, of bij de stoterstangen langs van beneden. Waarschijnlijk dat laatste..
+2
Beste Casamaris,
Is het echt heel veel wat die uit de oliedop rookt ? Als dat zo is dan zou ik het in een keer goed aanpakken en dat is dan ook de zuigerveren vervangen. Door te ver versleten zuigerveren krijg je te veel druk in het carter en daardoor die rook. Vaak doen ze het wel iets maar daar moet je je niet te druk over maken. Het ligt er maar aan hoe perfect jij je 350 wilt hebben.
Volg

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 350 en hebben de trefwoorden olie , volvo , volvo bm , motor en toerental geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0