Illustratie van:
5

Ahlmann AZ 150 - Welk merk van vooras?

Op de ahlmann az 150 bij de boer waar ik het onderhoud van de machines doe is de stuurkogel van de vooras versleten. Zowel in de handleiding als op de machine kan ik nergens het type van de vooras vinden. Ik denk dat het een dana-spicer is maar ben er ook niet zeker van. Zijn er hier mensen die mij het type vooras kunnen zeggen. Of mij de originele nummer kunnen zeggen van stuk A02.05 op de foto.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Morgen even naar ammerzoden bellen
+1
Even opmeten en de kramp site even doorbladeren
Of compagner in nieuwleusen die sloopt ook veel ahlmann machines heeft heel wat liggen
@lucas712 bedankt voor de tip maar we gaan een nieuwe steken. Ik heb account bij kramp dus zoek ik daar 1 tebestellen omdat mijn korting daar groter is dan bij ahlmann.
+1
Draaikranslager az 10 uit de technische groothandel is 4 keer goedkoper als in ammerzoden. Voor dat geld moest ik zelf wel 4 montagegaten boren.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ahlmann AZ 150 en hebben de trefwoorden onderhoud , Ahlmann , machines , vooras , machine , type , merk , versleten en Handleiding geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0