Motorrijder glijdt onderuit in Westwoud, buurtbewoners halen verhaal bij tractorbestuurder over gladde weg

De gemoederen liepen zaterdagmiddag hoog op nadat een motorrijder onderuit was gegaan op de Binnenwijzend in Westwoud. Buurtbewoners gingen bij de bestuurder van een tractor verhaal halen over de smerige weg waardoor het ongeluk veroorzaakt zou zijn.

Deel dit topic

Reacties

+3
MaxxuM4ever
Daarom altijd een bord in de berm voor de zekerheid, een gewaarschuwd mens telt voor twee. Laatste jaren wordt er hier in de buurt door alle partijen veel actiever geacteerd op een vieze weg maar er zijn nog steeds mensen die menen dat het voor hen niet geldt . Dan is het vaak loonwerker of brandweer erbij en rekening vervuiler.
mf 6150
@MaxxuM4ever
Inderdaad, dat ze dan alsnog als een achterlijke voorbij scheuren is aan henzelf. Maar dan heb je zelf je best gedaan
MaxxuM4ever
@mf 6150 als motor rijder ben je wel snel passagier van je eigen voertuig denk ik met een beetje prut op de weg, als je dan ook nog niet bekend bent u het helemaal lastig op de been te blijven lijkt me.
walker1
@mf 6150 er staat in het artikel nergens dat die motorrijder veel te hard reed. Met een tweewieler op een gladde weg is sowieso link, er zijn genoeg motorrijders die liever niet in de regen gaan rijden. Je weet ook niet of die motorrijder voor de lol wat aan het toeren was, of ergens naar een afspraak onderweg was, bij rondtoeren kan je wat makkelijker een modderige weg links laten liggen.
Maar goed, er moet van beide zijden begrip zijn voor elkaars situatie, verkeer mag zich best wel aanpassen aan de omstandigheden en begrip hebben voor oogstwerkzaamheden die gewoon moeten gebeuren. De boeren moeten ook beseffen dat de weg niet van hun alleen is en dat wanneer je de weg vies/glad maakt, je daar ook voor moet waarschuwen en de weg weer schoon maakt, na de werkzaamheden of tijdens de werkzaamheden al gaan vegen f schuiven.
mf 6150
@walker1
Ik zeg ook niet dat die motorrijder te hard reed
+4
JohnDeere5085
@MaxxuM4ever In bovenstaande omgeving waren ze paar jaar terug ook echt erg makkelijk en was de weg schuiven vaak al grote moeite, tegenwoordig gaat het een stuk beter en ook de bouwer waar dit ongeluk was houdt de weg goed schoon. Als motorrijder snap ik aan de ene kant dat je de de 'mooiere' landweggetjes wil pakken, maar daar kan je met dit herfstweer en oogsttijd weinig plezier halen in mijn beleving, maar goed misschien dat de jaarrond rijders er anders over denken mijne staat ook alweer maand stil.
+1
walker1
@MaxxuM4ever als het erg modderige omstandigheden zijn kan je beter al vast tijdens het oogsten een trekker met schuifblad of bezem aan het werk zetten, dan laat je in ieder geval zien dat je er mee bezig bent en het serieus neemt. Bovendien zorgt een langzaam rijdende trekker met zwaailamp er ook voor dat verkeer eerder vaart mindert dan wanneer er alleen een paar waarschuwingsborden staan.
+2
2850Johndeere6R
@walker1 Hier in de buurt waren ze vorige week ook staan het oogsten er reed een trekker met waterwegen en bezem bij, de weg was nog steeds veel te glad en spekvet. Deze mannen hadden keurig de bebording voor elkaar ze hadden ook nog 2 kuubskisten op de weg staan in een chicane vorm met 2 schildjes erbij aan beide kanten van de straat. Op deze manier werd de snelheid er bij het verkeer flink uitgehaald.
+1
MaxxuM4ever
@2850Johndeere6R zo dan steek je er wel tijd in. Maar als er dan iemand al append op je zelfgemaakte chicane knalt kan het een lelijk staartje krijgen denk ik.
+3
2850Johndeere6R
@MaxxuM4ever misschien beter dat we dat met zijn allen ook niet willen weten. Ze kunnen in iedergeval niet zeggen dat er geen aandacht aan geschonken was
+1
willemk
Wij parkeren altijd een auto op de weg om de snelheid bij het verkeer er een beetje uit te halen. Rolbezem op de ahlmann staat ook op de weg om na elke wagen meteen op te ruimen. Als de mensen dit zien wordt er ook niet meer naar de polite gebeld

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor en ongeluk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN