Welke verzekering nemen voor tractor

Beste leden, bedankt zover voor de reacties op mijn vraag over de kentekenplaat afmetingen etc. maar ik heb nog een vraag, mijn verzekering, AON, is niet bekend met oldtimer tractor verzekeringen.....ongelofelijk! Hebben jullie goede ervaringen met andere verzeker maatschappijen o.i.d.?

Met vriendelijke groet,

Bert Stam

Deel dit topic

Reacties

+4
wotan2
Gewoon als landbouw trekker verzekeren. Scheelt qua premie niet zo heel veel, en dan kun je hem het hele jaar gebruiken/ ritjes mee maken. Tenzij het een oldtimer met een hoge restauratie waarde is.
B.Stam
@wotan2 Oke, dankjewel!
wilbertkw
Duidelijk aangeven wat je er mee wilt, als je de trekker ook wilt gebruiken om bv de buurman te helpen met gras schudden kan dat niet bij elke verzekering. Dan kom je bij Schuitema of bij Top Team verzekeringen die de trekker wel onder kunnen brengen bij een verzekering. Anders mag je waarschijnlijk alleen toertochten rijden
B.Stam
@wilbertkw Bedankt voor je reactie, het is de bedoeling dat ik de trekker gewoon het hele jaar door wil gebruiken, ik heb hier in de Duinen van Egmond aan Zee een volkstuin/landje, zo een twee kilometer van mijn huis af, dus lijkt mij het beter dat ik gewoon een landbouwtrekker verzekering moet nemen en geen oldtimer.
+1
Hanomag22
@B.Stam ik heb prima ervaringen met de verzekering van overwater. Ook voor dit soort dingen en ze adviseren ook keurig.
akkermopet
@Hanomag22 Die heb ik al zo'n 40 jaar voor onze oude tractoren.
En 15 jaar aparte verzekering voor de Unimog 👌
+1
Mario-fransen
@akkermopet hier ook alles op 1 polis bij ze verzekerd, goed advies en schappelijke prijzen. En voor bijzondere trekkers kun je ook nog met taxatie rapporten werken daar.
En het voordeel dat het niet alleen toertocht gerelateerd is.
Deutz77
@B.Stam

Heb je hier al eens gekeken?

detractorverzekering.nl/

Als je als particulier met 1 trekker een verzekering zoekt ben je hier, denk ik, het goedkoopst uit.

Van de oldtimer verzekering weet ik dat deze, via hun als tussenpersoon, wordt ondergebracht bij Klaverblad verzekeringen. Naar mijn weten een bekende verzekeringsmaatschappij.

In jouw geval zou ik inderdaad geen oldtimer verzekering nemen maar gewoon verzekeren voor hobbymatig of agrarisch gebruik.
+2
1046
1 nadeel bij overwater. Als je 1 trekker hebt , is et duur

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden oldtimer , tractor , verzekering , ervaringen , stam , afmetingen en kentekenplaat geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!