RAL kleuren Massey Ferguson-135

Goedemorgen,

Weet iemand het RAL kleurenschema voor een Massey Ferguson-135 uit 1967? Het gaat mij vooral om het zilver-grijs van het motorblok etc.
Ook de andere RAL-nummers zijn uiteraard welkom!
Bij voorbaat dank

Deel dit topic

Reacties

Pauls
Ferguson volgt geen RAL kleuren, best via een dealer die bij kramp kan bestellen voor de juiste ferguson kleuren.
basia
Www.annatefka.com/mf_historie/tef_onder9.htm.
Link werkt niet zie ik ; dan op de site van annatefka zoeken naar MF kleurcodes
Greyus
Quote Reactie van @basia:
Www.annatefka.com/mf_historie/tef_onder9.htm

Hi, dat schema bij Anatefka had ik al gevonden, maar ze specificeren de RAL codes niet.
Pauls
Quote Reactie van @Greyus:
maar ze specificeren de RAL codes niet.
tuurlijk niet, zij gebruikten eigen mengelingen, je kan benaderende ral kleuren zoeken en proberen, is mooie (android) app voor van trimetal, maar dit is ook weer van de oude verf dat je dan staal neemt en de app geeft dan de kleur die vrij goed overeenkomt, is wel effe zoeken in de app hoe je de juiste info vind maar gaat wel : de rode kleur benaderd RAL3020 (edit : is RAL 3002) maar is niet exact hetzelfde, grijs heb ik nog niet geprobeerd.
kramer
@Pauls Denk dat je RAL 3002 bedoeld.
Pauls
@kramer ja klopt, moet 3002 (heb aangepast in antwoord) zijn, karmijnrood, is niet helemaal hetzelfde maar verschil is amper zichtbaar met fergu rood
Hannesman
Massey Ferguson werkt daar met benamingen. Die kan je van verschillende verffabrikanten kopen. (En ook van Massey Ferguson zelf) Frame = stoneleigh grey 3620507M5 / velgen= silver mist 3620504M5 / plaatwerk= super rood 3620501M5
siem
Bij de in frankrijk gebouwde 100 serie is het chassis flint grey metallic gespoten

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden massey , motorblok , ral , kleuren en ral kleuren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0