Te koop: Deutz 4005 te koop

Met pijn in mn hart verkoop ik mn Deutz 4005.
Afgelopen zomer verfraaid. Rijdt prima.
Compleet met kenteken.
Achterbanden als nieuw
Voorbanden prima.
Verlichting doet t ook.
Voor vragen stuur n bericht
(Of mail: Leonard_o@live.nl)
Vraagprijs €3500.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+2
Rick V
Via een omweg toch een reactie op het vorig geplaatste topic,

Ik denk achteraf dat het misschien niet zo aardig was om de door mij betreffende opmerking te plaatsen wat u niet als prettig heeft ervaren, het is uiteraard niet mijn bedoeling om eens lekker negatief te gaan zitten doen

Echter valt mijn oog op enkele details aan zo'n trekker die ik zelf anders zou doen, vandaar ook deze reactie, vanuitgaand dat dit een forum is en geen marktplaats zijn mogelijke opmerkingen te verwachten, om nu iedere tractor fanner als negatieveling te zien lijkt me ietwat overdreven, iedere snaak zijn smaak, zo ook in dit geval
+2
roscho
Quote Reactie van @Rick V:
dit een forum is en geen marktplaats

Het is weliswaar geen marktplaats, maar via Forum - Start een topic wordt wel de optie geboden om iets te verkopen.
+3
walker1
Heb het vorige topic wel gelezen, maar niet op gereageerd. Was inderdaad veel onnodige negatieve reacties.
Ja, die hoekige spatborden zijn niet origineel, maar de trekker rijd daar echt niet slechter door. Technisch lijkt die gewoon helemaal in orde, dus je kan er zo mee gaan rondtoeren. Het is ook maar net wat je zoekt, je kan ook voor € 500,- een wrak kopen en de komende jaren druk zijn met restaureren en reviseren, zoeken naar originele onderdelen en daar duur voor betalen, trekker spuiten, 4 nieuwe banden en dan ben je tegen de tijd dat de trekker helemaal klaar is ook wel € 3500,- kwijt.
@Driecilinder veel succes met de verkoop, er is vast wel iemand die deze trekker wel kan waarderen. En bovendien: negatieve aandacht is ook aandacht en zolang men hier blijft reageren blijft dit topic ook lekker bovenaan staan, als niemand meer reageert zakt het topic naar beneden is ziet niemand het meer.
cyrus-van-gelder
@walker1 zit wat in wat je zegt
  • 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden zomer , stuur , deutz , kenteken en verkoop geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!