Illustratie van:
8

John Deere 3350 - Hef verliest druk, 4 wd blijft aan

Hefinrichting verliest druk. Of omhoog of omlaag, geen tussenstanden meer.

4 wdrive blijft aan staan iets met de hydroliek vermoedelijk?

Sturen soms lastig.. nieuwe orbitrol in gekomen.

Iemand een idee wat het probleem zou kunnen zijn?

Deel dit topic

Reacties

Werken de hydrauliek ventielen wel goed?
anders zou het de hydrauliekpomp kunnen zijn.
@stanottevanger goede vraag gaan we na kijken, bedankt voor de tip👍
@John-deerefan de poorten werken niet goed heb ik me laten vertellen . Kun je als onervaren iemand z,n hydroliekpomp uit elkaar halen? Trekker is voor ons een hobby object...
@John-deerefan dit is redelijk te doen. zelf heb ik een hydrauliek pomp nooit gereviseerd maar direct vervangen. zou dus niet kunnen zeggen hoeveel effect reviseren heeft (als de pomp het probleem is).
Dat kan van alles zijn. Zuig filter in bak al gecontroleerd? Filters al vervangen? Maakt t verschil met in of uitgeschakelde aftakas? En hi lo laag of hoog?

De pomp achterin bedient volgens mij de aftakas, 4wd en de Hi lo. Daarnaast brengt hij de olie naar voren voor de hogedrukpomp voor stuur, hef en hydrauliek. Als er een O ring lekt in het lage drukcircuit gaat alles mis, zelfde bij verstopte filters. Dit soort dingen moet je wel Ff een jd kenner bij hebben die goed diagnose kan stellen.
@Hanomag22 kan ook nog iets met trekkrachtregeling zijn met hef alleen laag willen.
@Hanomag22 oke bedankt we gaan het een en ander eens na laten kijken 👍
@Hanomag22 was inderdaad iets met het stellen van de hef , diepte en kracht regeling..dit is opgelost. Nu nog even puzzelen waarom we geen druk hebben op de ventielen?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3350 en hebben de trefwoorden john deere , hefinrichting , hef , druk , orbitrol , hydroliek en john deere 3350 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0