Illustratie van:
6

O&K MH4 - Welke knopjes bedien je de snelwissel mee?

Wij hebben zojuist een O&K MH4 uit 2001 binnen gekregen alleen ik kom niet achter de bediening van de snelwissel. Heeft er iemand ervaring met zon kraan?

Deel dit topic

Reacties

+1
Waarschijnlijk 2 knoppen tegelijk bedienen. Is voor de veiligheid.
Heb je een telefoon met camera? (Hint)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Het is waarschijnlijk een aftakking van de extra functie,deze bedien je met de knopjes op de linker en rechter hendel.
Je moet dan ook een magneetventiel op de lepelsteel bedienen zo op het eerste oog de rode of groene schakelaar op de rechter console (onderste 2 zijn niet orgineel). Er wil op de giek wel eens een draadbreuk zitten naar de magneet was een veelvoorkomend probleem. Veel plezier met de O&K het blijven fantastische machines!
+1
@Herminator ouwe liefde roest niet
+1
@Herminator er was aan geknutselt met draden her en der. Even alles uitgemeten en opnieuw aangesloten werkt nu weer goed.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de O&K MH4 en hebben de trefwoorden ervaring , bediening en o&k geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!