Illustratie van:
2

Volvo BM 2250 - Slipt in de lage versnelling van de tractrol

Ik heb een volvoBM 2250, en die slipt in de lage versnelling van de tractrol, in elk geval als je hem bijvoorbeeld in de hoge giering zet en dan in de lage versnelling van de powershift, dan wil hij niet rijden. en soms als de olie warm is dan wil de trekker geen kant meer op tenzij je lang behoorlijk veel gas geeft. nu denk ik dat het de lammellen koppeling is. waar kan ik deze vinden/bestellen?
of heeft iemand anders van jullie nog ideën van wat het wezen kan?

Deel dit topic

Reacties

+1
Klopt is de kleine koppeling van haas naar schildpad kan je bestellen bij een case dealer die hebben een model met de zelfde schakelbak met aan linker zijde de schakel pook volgens mij een case international 685
Mooi super dankjewel👍

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 2250 en hebben de trefwoorden olie , trekker , volvo , volvo bm , koppeling , versnelling , warm , gas , vervangen , tractrol en powershift geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!