Illustratie van:
4

Fiat 110-90 - Gezocht 2k verf fiat 110-90 bruin

Beste
We willen deze winter onze fiat 110-90 her spuiten maar weet iemand waar ik de bruine 2k verf kan krijgen online van goede kwaliteit

Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Ik weet niet waar je ergens vandaan komt. ik ga binnenkort deze verf halen in Tilburg. heeft erg goede lak, en je kunt er ook altijd een paar spuitbusjes bij bestellen, altijd handig
Ik zou naar een Sigma dealer gaan die levert aan (truck) spuiterijen.
In het verleden truck coating plus gespoten van Sigma, sneldrogende 2k lak die krasvast is, tegen agressieve milieus bestand is.
Sigma is tegenwoordig een merk van PPG, wellicht kom je daar verder.
@Ford revisiemotor en goed UV bestendig, zie hier redelijk wat Fiat's voorbijschuiven die aardig verbleekt zijn.
+1
@Bert353
Denk je dat dit verschijnsel Fiat voorbehouden is?
Heb het vaker gezien, vooral bij oude(re) tractoren van nagenoeg alle merken.
Lak verweerd door weersinvloeden, en hoe met de lak wordt omgegaan.
Staat de trekker binnen in een veldschuur waar frisse lucht hangt, of staat hij op de voergang in de koeienstal, staat hij binnen of buiten, wordt hij regelmatig gewassen, in de was gezet, etc.
De ene kleur heeft er al meer last van dan andere, bijvoorbeeld rood of geel worden sneller dof, vaal dan andere kleuren, dit ligt aan het soort pigment.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 110-90 en hebben de trefwoorden winter , fiat , Spuiten , verf en gezocht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!