Tractoren en nieuwe koeien voortaan afrekenen met Tikkie

Een Tikkie versturen voor een nieuwe tractor of de aankoop van nieuwe koeien. Vanaf donderdag kunnen zakelijke gebruikers betaalverzoeken doen aan klanten via een speciale app, 'Tikkie Zakelijk'.

tikkie.me/zakelijk/

Deel dit topic

Reacties

Albert Peters
Waarom niet een koe en weleen etentje?
Grasbaal
@Albert Peters Ik werk met mijn facturatie veel met IDeal, dat werkt ook heel heel mooi. Maar ga ook kijken wat de mogelijkheden zijn met daarnaast ook de mogelijkheden van Tikkie. Denk zelf dat het vooral goed werkt met kleinere bedragen.
+6
robbies
@Grasbaal voor al die mensen die jou betalen om berichten te censureren hier 😉
Albert Peters
@robbies is niet echt een leuke opmerking van jou
Lijkt achterdochtig
Ken je het spreekwoord zo de waard is vertrouwd hij zijn gasten?
Of is het humor?
robbies
@Albert Peters niet zo zuur in het leven staan
de jonge
Dan maar weer zo de rekeningen betalen...Bij de bevolking was graan echter het meest gebruikelijke betaalmiddel. Ook salaris werd meestal in graan uitbetaald. Een maandsalaris bestond uit circa 200 kilo graan en werd vaak weer geruild. Een boer met eieren en fruit, ruilden bijvoorbeeld met een boer met graan.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , koeien , veemarkt , veeveiling , geld en tikkie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!