Stoere meid stunt met razendsnelle bandenwissel

Veel mannen doen haar dit niet na:

Deel dit topic

Reacties

+2
radium45
Ik kan haar hebben, Ben ook vrij handig met bandjes.
+4
Grasbaal
@radium45 ik wil wel bij je langskomen om dat te filmen
+2
radium45
@Grasbaal Is bespreekbaar.
+8
Bakker S
@radium45 genoeg er tussenuit knippen in de film. Dan ben je altijd sneller...😅
+1
Fordje4600
Bijna elk mechanisatiebedrijf heeft wel een apparaat daarvoor. En anders naar een loonbedrijf of bandenhandel, ik ga er niet mee martelen
+3
roscho
In de 70-er jaren hebben wij dit wel eens zelf gedaan. Wiel eraf, over de band rijden omdat hij muurvast op de velg zat en evt. nog met een stootijzer bewerken. Dan binnenband plakken en alles weer op de velg en aan de trekker.
Met z'n tweeën deden we daar toch zeker 3 uur over (incl. koffiedrinken...😉), met risico op beschadiging van de karkasrand. En dan was dat nog maar het voorwiel. Een achterwiel is nog een stukje zwaarder.
In de huidige tijd zou ik er zeker niet meer aan beginnen. Sterker nog, ik zou het niet eens kunnen. Laat de bandenbedrijven ook maar iets verdienen.
+2
cyrus-van-gelder
@roscho je bent er dus wel achter dat je soms het beter uit kan besteden. Doe ik met sommige dingen ook al, vooral uit veiligheid.
Persoonlijk kruip ik nergens zo maar onder. En dan eigenlijk ook niet eens het goede gereedschap hebben natuurlijk, zal je ook net zien . Dus ik geef je gelijk dat je het dan aan een ander geeft.
+1
roscho
@cyrus-van-gelder Ik heb nu alleen nog een trekker als hobby. Dat maakt het wel iets anders, hij hoeft niet dagelijks te lopen. Moet er iets gerepareerd worden, dan kan dat morgen ook nog. En als het moeilijk wordt, heb ik een trouwe helper.
+1
cyrus-van-gelder
@roscho gaat bij mij net zo hoor. Ik heb bijvoorbeeld niet een geschikte krik en assteun.dus ga ik echt niet lopen klooien, ga er dan mee naar een ander.
Je kunt anders zelf bedenken wat er allemaal mis kan gaan
+2
Grasbaal
Quote Reactie van @roscho:
En dan was dat nog maar het voorwiel

Een voorwiel kan Sammy ook wisselen:
stanottevanger
Mooie trekker
+2
mdoornekamp
Een michelin 540 voorband krijg je er zelf nog wel vrij makkelijk om. Grote en stugge banden rij ik wel naar de banden boer. Wel 20 km sturen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden banden , stunt en bandenwissel geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!