Medewerker gezocht voor Denemarken

MEDEWERKER GEZOCHT VOOR IN DENEMARKEN MAG GRAAG GEDEELD WORDEN.
Wij zijn een gezin met drie kinderen. We wonen in Løgumkoster in het zuiden van Denemarken.
Een halfjaar geleden hebben wij een akkerbouw met daarbij varkenshouderij overgenomen.
Vijf jaar ben ik in dienst geweest en heb ik naar een overname toegewerkt. Vanuit een goede basis hebben we een mooie start en goede oogst gehad.
Met de overname van het bedrijf is rekening gehouden met het beëindigen van de varkenshouderij. Over een maand gaan we de laatste varkens afleveren.
Het bedrijf is opgezet om met 3 personen alle werkzaamheden te kunnen verrichten. De oud eigenaar heeft het afgelopen half jaar geholpen met het afronden van het seizoen en gaat genieten van zijn welverdiende pensioen.
Hierdoor ontstaat een uitgelezen kans om op ons akkerbouwbedrijf ons team aan te vullen en kennis te maken met de landbouw in Denemarken.
Ons akkerbouwbedrijf bestaat uit zo’n 500ha met daarin graan, koolzaad, veldbonen, graszaad en aardappels. Alle voorkomende werkzaamheden die daarbij horen kunnen we zelf uitvoeren met onze machines. Kortom genoeg te beleven en wij beschikken over de mogelijkheid van huisvesting.
Spreekt dit jou aan of wil je meer weten kun je altijd mailen naar:
busholm.aps@gmail.com
Of bellen of Whatsapp sturen naar: 0045-42228735
Met vriendelijke groeten,
Paul en Mariska

(Overgenomen van Facebook)

Deel dit topic

Reacties

roscho
Zie de bijgevoegde foto's.

(klik om te vergroten)

Vacature Denemarken
bart99
roscho
@bart99 Zit @Busholm hier op TF? Dan had hij het hier zelf ook wel kunnen plaatsen...
roscho
@Gerben V Dan is deze nieuwe netter opgesteld en geeft meer informatie.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden landbouw , aardappels , graszaad , koolzaad , veldbonen , varkenshouderij , akkerbouw , denemarken , huisvesting en Afleveren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!