Illustratie van:
6

Case MX 110 - Dashboard verlichting werkt niet, iemand ervaring bij het vervangen?

De dashboard verlichting van mijn case mx110 werkt niet meer (digitaal dashboard). Ik heb al een beetje geschroefd zoals op de foto’s te zien is. Alleen vanaf dit punt weet ik het niet meer en ik ben een beetje bang om zomaar aan de stekkers te trekken, daarvoor heb ik te weinig kennis van dit systeem. Heeft iemand wel ervaring met het vervangen van de verlichtingsbolletjes van het dashboard en kan me daarin helpen?

Alvast bedankt

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Als die zwarte dingen die je ziet zijn lampjes toch? Maar het lijkt mij sterk dat die allemaal stuk zijn. Je gewone verlichting doet het wel?
+2
@radium45 idd. Die zwarte en blauwe kun je er zo uit draaien en vervangen. Even kijken of er aan de andere kant een controle teken is. Zo ja zal dat geen verlichting zijn
@casejxu
Die zwarte clipjes zijn voor de verlichting van de kleine lampjes bovenin het dashboard en die blauwe is voor het knipperende oranje uitroepteken, als er iets mis is inderdaad. Mijn vraag ging meer over het centrale scherm waar ook je toeren en snelheid in komt, die verlichting doet het niet meer.
@radium45

Van die zwarte clipjes zijn er een aantal stuk. Maar mijn vraag ging meer om het centrale scherm, waar je snelheid en toeren in komen zegmaar. Die verlichting doet het niet meer.
+1
@Pieter_G als ik zo kijk kan je de stekker wel zo los halen en zul je de blauwe kap daarna voorzichtig los kunnen maken. Grote kans dat je weer zoiets als die zwarte tegen kom!
+2
Misschien is die blauwe fitting in de midden , het lampje dat de verlichting van het schermpje verzorgd ?
kwartslag linksom en er uit nemen en pitje vernieuwen (soms alleen compleet verkrijgbaar )

De zwarte lampjes zullen denk ik voor controle lampjes zijn (kijken aan voorkant wat overeen stemd met functe embleempje ;
Oh ik heb een paar reacties niet goed gelezen ; sorry ; verwijder mijn reactie maar

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case MX 110 en hebben de trefwoorden case , electronica , verlichting , ervaring , vervangen , dashboard en kennis geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0