Kleinzoon oprichter Loonbedrijf Oosterveld verongelukt 2 dagen na overlijden opa.


Een deelnemer van het SBS-programma Lang Leve de Liefde is vannacht omgekomen bij een eenzijdig verkeersongeluk Oosterwold in Friesland. Het gaat om de 27-jarige Jona Oosterveld uit het dorpje Oldemarkt (Overijssel). Jona groeide met zijn droge humor en gevleugelde uitspraken uit tot publiekslieveling van het populaire datingprogramma. ‘We gaan je allemaal enorm missen.’ Zie artikel via de link!

Echt heel triest! Bij deze wil ik de familie van Jona maar ook van het andere slachtoffer en uiteraard de bestuurder van de auto condoleren en ontzettend veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijd!😥🥀

Eerder deze week zag ik ergens, of op Facebook of hier op Tractorfan de oproep van deze jongeman voor erehaag voor diens opa. Ik kan het bericht helaas nergens meer vinden.

Deel dit topic

Reacties

+2
walker1
Erg triest, zeker zo net voor de kerstdagen.
+1
labella
Gecondoleerd! @Jotke Hij had een oproep op facebook staan. Hij wilde volgende week donderdag bij de begrafenis van zijn opa een erehaag met trekkers en vrachtwagens vormen van de woning van zijn oma tot het loonbedrijf.
+1
Toverboer
Dit bericht kwam ik tegen

(klik om te vergroten)

Dit bericht kwam ik tegen
+2
Jotke
@Toverboer

Ik zag het net ook voorbij komen ja!

Je bent me voor met plaatsen.😉

Ik heb begrip voor de reactie van de familie. Het was een mooi en liefdevol idee van Jona maar begrijp dat ze nu hij verongelukt is al genoeg hebben aan het verwerken van het verdriet!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden opa , humor , loonbedrijf , familie , auto , friesland , facebook , overijssel en Tractorfan geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
11.655