Illustratie van:
4

Deutz D5005 - Waar onderdelen te kopen

Beste leden
Ik sta op het punt mijn Deutz d5005 een volledige restauratie te geven, nu ben ik alleen nog aan het zoeken naar sites of mensen die mij kunnen verder helpen met onderdelen (zowel motorisch als plaatwerk) waar halen jullie zoal jullie onderdelen voor jullie oldtimer?

Deel dit topic

Reacties

+2
Zelf goeie ervaring met ks bussen en zuigers, onderdelen verder van delegro en stio gaat hier altijd goed
+1
Toevallig laatst ook verlichting besteld zowel bij stio als delegro overigens niet voor een deutz bij bijde ging er wat mis maar dit werdt ook door bijde snel en erg goed opgelost dus mijn ervaringen gewoon goed met bijde bedrijven.
+1
Ik heb ook goede ervaringen met stio en delegro
+1
Ik heb goede ervaringen met Stio, ik heb het voordeel dat ik redelijk bij Stio in de buurt woon dus als ik wat nodig heb haal ik het zelf op

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D5005 en hebben de trefwoorden deutz , onderdelen , kopen , website en Restauratie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0