Illustratie van:
4

Ford 7600 - Gezocht complete set achterrraam/frame Ford Q cab.

Goedendag,

Ik ben nieuw hier op 't forum (lees al een tijdje mee)

Heb een Ford 7600 in bezit met een q cab, van deze tractor is helaas het achterraam gesneuveld. ik zoek een vervanger, degene die ik op internet vind in Nederland zijn allemaal bedoeld voor super q cabs (10 series) ik zoek er een voor een Ford q cab van de 5600 tm 7600.

wie kan mij dus helpen aan een complete set van achterraam/frame. de bekende webshops (koop vd wal, histoparts e.d.) hebben deze niet helaas.

alvast bedankt!

Gr. Paul

Deel dit topic

Reacties

Bruyntrac al geprobeerd of beukeveld in Wieringerwerf? In Callantsoog zit ook een trekker exporteur HG export dacht ik toch @DANOONTJE POWERR die in fiat en ford doet?
@MaxxuM4ever ze hebben wel wat Ford, meest Fiat en Furg maar proberen kan altijd.
Proberen kan altijd.
agri-parts.nl/occasions/
+1
Ik heb ze wel liggen. De originele RVS uitvoering.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7600 en hebben de trefwoorden super , ford , tractor , cab , internet , gezocht , ford 7600 en nederland geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!