Waar halen jullie je John Deere onderdelen?

Beste tractor fans,

Waar halen jullie je oldtimer John Deere onderdelen? Ik ga zelf het meeste naar Piet Everts en soms van internet. Maar laatst las ik hier ergens dat Piet gestopt is?

Gr Tim

Deel dit topic

Reacties

+1
GerbertXL
In dronten zit een bedrijf die aardig wat oldtimer onderdelen heeft, van daele geloof ik. Nick young in Engeland heeft ook wel wat in het assortiment maar het is wel klote met invoeren omdat het geen EU meer is.
Bartsparts is misschien ook nog het proberen waard.
MaxxuM4ever
@GerbertXL importeren ook een probleem als je het als gift laat versturen? Dan heb je wat meer vrijstellingen toch?
Quintto
@MaxxuM4ever Ben je dan niet gewoon belasting aan het ontduiken/fraude aan het plegen?
maikwolsink
@Quintto neuh helemaal niet🤣 net zo iets als PayPal geld versturen als familie kost niks. Doe je het zelfde zonder dat aan te klikken komt er nog een fee overheen
+1
GerbertXL
@Quintto alleen als ze het kunnen bewijzen. Maar ik heb geen idee verder.
Ik had wat spullen besteld maar ze verkeerd begrepen ofwel zij hadden me niet goed geïnformeerd, bellen ze me op van de Nederlandse vervoerder dat het aan de andere kant van de plas klaarstaat maar ik moet een importnummer regelen ofzo (ik heb de gegevens nog wel op de email maar weet het niet meer uit m'n hoofd) en een uitreksel van de kvk. Nadat ik die laaienlichters bij de kvk had betaald voor mn eigen gegevens kwam ik erachter dat ik nog meer moest regelen en daar werd ik aardig misselijk van. Overlegd met nick young en de boel retour gestuurd vanaf de haven daar. Iets van €100 stukgeslagen en mn lesje geleerd.
maikwolsink
@GerbertXL eori nr denk ik.
Gelukkig had ik dat al rond voor de brexit.
Heb 2 machines geïmporteerd
1 a 5000 euro voor de brexit €350 totaal kwijt

1 a 1500 euro na de brexit €560 kwijt aan btw,import ed.
+2
MaxxuM4ever
@Quintto gewoon de sms’jes wissen, komen meer mensen mee weg.
+3
RPCounty
Haha ja jongens. Dat importeren uit GB is een vak apart geworden. Wij doen het dagelijks maar je moet je zaken wel goed geregeld hebben anders ga je hier niets krijgen😎
Hannesman
@RPCounty sommige adressen in GB willen ook niet meer exporteren naar NL. Had daar mooi setje wielgewichten besproken voor mn MF 35. Maar die kreeg ik mooi niet 😔
Jotke
@Hannesman

Had je die niet via Tim Rigby naar NL kunnen krijgen?
Die handelt in alles wat los en vast zit volgens mij alst maar een landbouwmachine of onderdeel is. Is regelmatig in NL.

tractorfan.nl/picture/1486407/
Hannesman
@Jotke kan dat nog wel proberen , thanks voor de tip!
claas arion power
@JD Steyr Voor welk type john deere heb je onderdelen nodig ?
JD Steyr
@claas arion power op het moment ben ik niet echt wat nodig. Ik heb een 2120, 2250 en een 4040s maar ik ben vanzelf weer een keer iets nodig.
Jotke
@Hannesman

Ik weet zo niet zeker of hij echt zelf handelt of gewoon voor mechanisatiebedrijven en handelaren rijdt maar ik heb hem regelmatig in Esbeek zien staan int verleden. Volgens mij handelt hij zelf. Aardige vent al heb ik hem zelf niet echt gesproken maar dat hoor ik van iedereen.
Johndeere5020v8
Wat zoek je dan
JD Steyr
@Johndeere5020v8 Op het moment even niks. Ik heb een 2120, 2250 en een 4040s. Maar ik ben vanzelf weer een keer wat nodig.
Johndeere5020v8
@JD Steyr als je wat nodig hebt voor de 4040 dat spulletjes is hier zat en daar kan ik je wel mee helpen dat kleine spulletjes is hier niet veel
JD3010
@Johndeere5020v8 Stuur je dan spul naar Holland?
Johndeere5020v8
@JD3010 ja vaak genoeg

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden john deere , oldtimer , piet , tractor en internet geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!