Illustratie van:
12

Same Aurora 45 - Same Aurora kabelboom

Goedenavond mensen, weten jullie of er nog een kabelboom van een Same Aurora 45 te verkrijgen is. Of iemand die het zelf gedaan heeft? Alvast dank voor de tips. Groet Erwin

Deel dit topic

Reacties

+1
Die kun je niet kant en klaar kopen. Als je beetje handig bent zelf te maken. Via www.rdae.nl kun je alle kleuren draad wel bestellen, ik dacht meest leverbaar in 2mm2 en dat is zwaar zat voorverlichting e.d.
Pak wel 6mm2 voor startrelais en contactslot.
Bedankt voor de tip@yoohan , ga ik daar es kijken
+1
@Maasfruit
Oke succes, zijn ook prima krimpkousen en buitenmantels te vinden daar.
als de bedrading aan vervanging toe is pak eventueel de accukabels ook mee, iets van 50mm2. Dat scheelt meest ook de helft met starten.
@yoohan ok bedankt voor de tip, is veel te krijgen daar bij Donkers zie ik.
@yoohan Weet je toevallig ook waar ik een oliedruksensor voor een Aurora kan vinden?
@yoohan Van de diverse kabelbomen heb ik nog een boom vanaf de zekeringkast naar voren incl. zekerinkast liggen, is denk ook nog wel wat voor jou.
@joop-same
Bedankt voor de tip Joop! Heb het nu (nog) niet nodig bij Centauro, zover ben ik nog niet. En Delfino heb ik vompleet opnieuw bedraad zelf. Dus daar werkt alles al 😀
Hallo @Maasfruit bij onze aurora is de bekabeling lang geleden ook eens vernieuwd dat is toen nog bij de cebeco in Goes gedaan toen was ik nog erg jong. Nu zou ik het inderdaad zelf doen zoveel kabels zijn het niet. Stap voor stap en veel fotos maken.
De oliedruksensor heb ik een paar jaar gelden gewoon bij een lokaal mechanisatiebedrijf (New Holland dealer) gehaald.
gr John
@john-de-bat ook bedankt, ga es zelf aan de slag binnenkort!
Weten jullie ook waar ze ergens de filters (lucht/brandstof/olie/hydrauliek) voor een Aurora verkopen ?
@Maasfruit Deze delen heb ik te koop mail berendijk@kpnmail.nl
@Maasfruit elke lmb kan je die leveren

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Aurora 45 en hebben de trefwoorden same en kabelboom geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!