Illustratie van:
2

International 946 - Remmen afstellen na nieuwe voering

Beste.
Ik heb de rechtertrompet eraf gehaald omdat de rem aanliep, ik heb er een nieuwe voering op laten klinken en de wielremcilinder gereviseerd, nu heb ik alles weer terug gezet hoe het zal. Het volledige remsysteem is ontlucht. Als ik nu licht op het rempedaal duw staat het rechterwiel meteen stil terwijl de afstelbout onderin het remhuis al op de kortse stand staat. Is dit nog ergens bij te stellen of weet iemand hier een andere oplossing voor?
Mvg Ivo

Deel dit topic

Reacties

Ik denk dat je beide remmen moet reviseren, dus links is nu aan de beurt. Ze hebben tenslotte beide even lang gelopen.
Als dat gebeurd is, zullen beide pedalen in het begin erg hoog staan, maar dan kun je in ieder geval gelijk afstellen. Na korte tijd, als de remmen ingelopen zijn, zal het dan wel goed komen.
Het is wel erg belangrijk dat de remmen helemaal vrij komen als je het pedaal los laat, anders loopt de gloeiend heet en kunnen de rubbers verbranden en de remvloeistof zelfs in brand vliegen. Doordat er maar zo weinig ruimte is, kan het hele wiel vast komen te zitten.
Als het helemaal niet lukt om de rem vrij te krijgen, is er misschien een te dikke remvoering op geklonken.
+1
Eerst die twee bouten oplossen van onderuit.
Daarna met een haakse schroevendraaier de remvoering tegen de remtrommel draaien.
Daarna de twee bouten weer vast zetten ,en daarna van onderuit met de haaks schroevendraaier drie keer losdraaien .
Dat is de speling remvoering/ remtrommel.
Nu moeten de remmen vrijlopen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 946 en hebben de trefwoorden remmen , rem , afstellen en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0