Ervaring boxer agl klepelmaaier

Hallo,

ik ben opzoek naar een klepelmaaier om eens een tuintje te maaien, de slootkanten bij te houden en om (5-10 ha) groenbemester te maaien.

ik kwam de boxer agl tegen. heeft iemand ervaring hiermee? ik vraag mij af of hij het gewas wel kwijt kan tussen de bak en de rol. De grotere types hebben een klep die je verder op en dicht kan zetten

Deel dit topic

Reacties

case 745 xl
Ik heb een boxer verstek klepel maaier. Voor het geld wat die kost een goede machine. Maar je kunt ze niet vergelijken met bv een vortex. Ik heb er 1 zonder klep dat gaat in normaal gras gewoon goed.
mbvaltra
Ik heb hier een boxer agf 200 pro, hier kan inderdaad de klep van open. Voor slootafval klepelen wel makkelijk, kan het riet iets makkelijker kwijt. Bij gewoon gras staat de klep dicht.
Volgens mij is de pro serie ook iets zwaarden uitgevoerd dan de agl serie. Hier nu 4 jaar een agf pro zonder problemen. Wordt jaarlijks veel gebruikt voor slootkanten en om de uitloop te maaien (10ha)
jannie2001
@mbvaltra dat klopt die is een stukje degelijker en duurder
dennisbouter
Ik heb een agl 110. Ik maai er de slootkant mee, maar je komt niet heel diep naast de trekker je rijd dus altijd 110 uit de sloot, en ik heb nu een 25pk boomer en dat heb je ook wel nodig 15 pk valt tegen, de pennen voor de hef zitten standaard ook ver uit elkaar dat is bij mij verbouwd,
hier een filmpje

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden groenbemester , maaien , ervaring , bak , klepelmaaier , maaier , gewas en boxer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
624