Illustratie van:
2

Deutz D6806 - Bijplaatsen hydro stuur Danfoss/Rau Serta

Dag iedereen, ik heb een probleem bij een deutz D6806 van mijn buurman. Deze wilt hij ombouwen van een stuur zonder servo naar originele servo van merk Danfoss/Rau Serta. Nr van de kit is HK 207177

Nu heeft hij dus alles gemonteerd nu is er enkel twijfel bij het aansluiten van de leidingen. Uit de beperkte documentatie dat erbij is zou positie 1 en 2 de aansluiting van de dubbelwerkende piston van de sturing zijn? Enkel de P en EF en T aansluiting is niet helemaal duidelijk. Heeft er iemand een idee wat er op welke aansluiting moet zitten?

Mvg

Deel dit topic

Reacties

+1
@Devanes P is pers vanaf de pomp T is retour naar reservoir. EF kan een druk doorvoer zijn naar het hydraulisch systeem van de trekker. Maar dat weet ik niet zeker. Mogelijk maakt een foto meer duidelijk.
+1
@Devanes ik hem opgezocht en het is inderdaad een prio ventiel direct aan de orbitrol. Dus de EF is het hydraulisch systeem van de trekker. Je bouwt hem tussen de pomp en het hydraulisch systeem.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6806 en hebben de trefwoorden hydro , stuur , deutz , hydrauliek , stuurhuis , sturing , pomp , ombouwen , kit , merk , aansluiten , aansluiting en piston geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!